We stellen het op prijs als ja na een bezoek aan onze website een reactie voor ons plaatst (*). Wil je alleen een waardering geven in de vorm van een ster, dan kun je dat ook hieronder doen.  

* Wij behouden ons het recht voor om ongepaste reacties te verwijderen.

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Ron preghter
een maand geleden

Kwam erachter via deze site dat ik in het bezit ben van een schilderij van John,ben een leek dus weet niet of het origineel is .gezien de professionele lijst vermoedt ik van wel.betreft het schilderij van de maasbrug met uitzicht op kesselkade.

Luud Gorissen
2 maanden geleden

Goojen daag,
Iech bin unne Mestreechse hobbyfotograaf mét foto;'s vaan Mestreech. Iech wél uuch wel get foto's sjikke um te kieke of iech in aonmerking kom veur plaotsing op eur site. Complménte.

Eric Bleize
3 maanden geleden

Mooie site over de mooiste stad van Nederland.
Ik ben 57 jaar, geboren en getogen in Maastricht en fotografeer ook alweer een hele tijd vanalles en nog wat in de binnenstad. Ik zou het leuk vinden om mijn foto's te delen onder het kopje 'fotografen'.

Bij voorbaat dank voor uw info en met vriendelijke groet,
Eric

Anne Franken
5 maanden geleden

Beste heer/mevrouw,

Voor een nieuw te vermarkten woningproject aan de Groene Loper ben ik op zoek naar bewegend beeld van wandelende mensen door Maastricht. Met het concept willen we namelijk het 'flaneren in de stad' in beeld brengen en een mooie video maken van oud en nieuw beeld. Graag hoor ik of jullie dit in het archief hebben en of ik eventueel beelden kan komen bekijken om aan te schaffen voor commercieel gebruik.

Met vriendelijke groet,

Anne Franken
Account Manager FPW Eindhoven B.V.

OLZHEIM g
7 maanden geleden

Heb vraag ben in bezit van glazen flesje met houte kruisje met toe behorend in flesje dit is uit gegeven aan mede werkers bij het weder op bouwen van brug is er nog meer van

Vinca visser
een jaar geleden

Hoe kan ik deze film kopen.

Bart van den Boom
een jaar geleden

Beste Maastrichtdigitaal, ik ben fan van jullie site, er staan zoveel mooie foto's op. Ik ben ook op zoek naar iets speciaals maar kan het niet vinden. Ik woon namelijk sinds 2 jaar op de Sint Pietersluisweg 55, het voormalige café Maastricht oftewel "bij ome jan". Los van 1 foto van het interieur dat ooit in de Limburger heeft ben ik nergens een foto van het café van buiten tegengekomen. of andere foto's van hoe het café en het winkeltje (nr 56) eruit zagen. mogelijk kunt u mij helpen. Met een vriendelijke groet, Bart van den Boom.

Peter Gulikers
een jaar geleden

Bij de foto's van de Oldhickory Divisie vertrekt uit Maastricht zal het waarschijnlijk niet gaan om de Old Hickory Divisie. Charles Corlet die inderdaad verbonden was aan de 30th infantry division was hier voornamelijk als aanvoerder van het 19e legercorps. Er zullen vast en zker Old Hickorymensen genoten hebben van the Restaria Maastricht. Maar in feit in de Old Hickorydivisie grotendeels op 14 september al weer vertrokken uit Maastricht. De meeste militaire zaken werden door andere soldaten uit Amerika overgenomen. Een tijdje geleden in Lumiére de film gezien en daar zag men de Pontonbrug. daar heeft de Old Hickory divisie geen gebruik van gemaakt, misschien een paar later aangekomen voertuigen maar de voertuigen maakte toen nog voornamelijk de oversteek in de buurt van Visé. De pontonbrug is ook niet aangelegd door de Old Hickory Divisie en de filmbeelden die bekend zijn van de oversteek is van ruim een dag later en tonen voornamelijk voertuigen van de 2nd Armoured Division die snel moesten doorstoten richting Valkenburg, bunde en Geul waar het front kortstondig was vastgelopen. Het is jammer dat men het in Maastricht alleen heeft over de Old Hickorydivisie terwijl ook andere korpsen hier al op 14 september aankwamen.

Marianne van den Bergh
2 jaar geleden

mooi foto archief,ik ben geboren in de Bonnefantenstraat 7.Precies vandaag 65 jaar geleden,heb nog foto van firma Dolk.Interesse?

Adriaan Berkelder
2 jaar geleden

Ik ben op zoek naar iemand binnen de Maastrichtse Heckers familie die aan stamboom-onderzoek doet.
In mijn voorouder bestand zit Heckers die uit het Rheinland Hamminkeln stammen.
Wellicht komt uw tak ook uit het Rheinland en is er iets gemeenschappelijks.
Graag Uw reactie.
Vriendelijke groet,
Adriaan Berkelder