We stellen het op prijs als ja na een bezoek aan onze website een reactie voor ons plaatst (*). Wil je alleen een waardering geven in de vorm van een ster, dan kun je dat ook hieronder doen.  

* Wij behouden ons het recht voor om ongepaste reacties te verwijderen.

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Annelies Hendrix
14 dagen geleden

Het is toch triest dat jullie van een aantal Maastrichtse 'buitengebieden' geen enkele foto hebben?

Ik zelf woon in Amby, er staat geen enkele foto van Amby er bij. terwijl nogal wat foto's zijn, ook oude...

Karel Brouns
3 maanden geleden

Geachte, ik ben Karel Brouns en als projectmanager bezig met de upgrading van de Rabobank Businesslounge van MVV in stadion "De Geusselt".
De directie van MVV en de architect hebben er voor gekozen om in de BC een lange, vlakke glazen wand te bestickeren met een foto van de St. Servaasbrug. Ik heb op uw website een foto gezien, die wij graag daarvoor zouden willen gebruiken. Het is foto IMG-7754-2-2jpg op blz 2 de een na laatste rij en de een na laatste foto in deze rij.. Is het mogelijk deze foto in de hoogste resolutie van u te verkrijgen. Zijn hier auteursrechten en kosten mee gemoeid? We hebben lang gezocht naar een geschikte foto en hopen dat deze beschikbaar is. Als tegenprestatie zouden we bijvoorbeeld op een bordje of op de foto kunnen vermelden, dat de foto door Maastricht Digitaal ter beschikking is gesteld, met vermelding van de naam van de fotograaf. Ook willen wij u en de fotograaf graag uitnodigen om tijdens een thuiswedstrijd van MVV de productie te komen bekijken en een gezellige avond op de tribune en in de Businesslounge door te brengen.
Omdat we zo lang gezocht hebben, zijn we nogal in tijdnood geraakt. We zouden graag de bestickering van de glazen wand gereed hebben vóór 13 augustus a.s., dan is de eerste thuiswedstrijd van MVV. Als we op korte termijn over de foto zouden kunnen beschikken, wil ons productiebureau haar uiterste best doen deze datum te halen.
Ik hoop op een spoedige, positieve reactie uwerzijds en dank u bij voorbaat voor uw medewerking.
Hartelijke groet, Karel Brouns.

Ron preghter
4 maanden geleden

Kwam erachter via deze site dat ik in het bezit ben van een schilderij van John,ben een leek dus weet niet of het origineel is .gezien de professionele lijst vermoedt ik van wel.betreft het schilderij van de maasbrug met uitzicht op kesselkade.

Luud Gorissen
5 maanden geleden

Goojen daag,
Iech bin unne Mestreechse hobbyfotograaf mét foto;'s vaan Mestreech. Iech wél uuch wel get foto's sjikke um te kieke of iech in aonmerking kom veur plaotsing op eur site. Complménte.

Eric Bleize
7 maanden geleden

Mooie site over de mooiste stad van Nederland.
Ik ben 57 jaar, geboren en getogen in Maastricht en fotografeer ook alweer een hele tijd vanalles en nog wat in de binnenstad. Ik zou het leuk vinden om mijn foto's te delen onder het kopje 'fotografen'.

Bij voorbaat dank voor uw info en met vriendelijke groet,
Eric

Anne Franken
8 maanden geleden

Beste heer/mevrouw,

Voor een nieuw te vermarkten woningproject aan de Groene Loper ben ik op zoek naar bewegend beeld van wandelende mensen door Maastricht. Met het concept willen we namelijk het 'flaneren in de stad' in beeld brengen en een mooie video maken van oud en nieuw beeld. Graag hoor ik of jullie dit in het archief hebben en of ik eventueel beelden kan komen bekijken om aan te schaffen voor commercieel gebruik.

Met vriendelijke groet,

Anne Franken
Account Manager FPW Eindhoven B.V.

OLZHEIM g
10 maanden geleden

Heb vraag ben in bezit van glazen flesje met houte kruisje met toe behorend in flesje dit is uit gegeven aan mede werkers bij het weder op bouwen van brug is er nog meer van

Vinca visser
een jaar geleden

Hoe kan ik deze film kopen.

Bart van den Boom
een jaar geleden

Beste Maastrichtdigitaal, ik ben fan van jullie site, er staan zoveel mooie foto's op. Ik ben ook op zoek naar iets speciaals maar kan het niet vinden. Ik woon namelijk sinds 2 jaar op de Sint Pietersluisweg 55, het voormalige café Maastricht oftewel "bij ome jan". Los van 1 foto van het interieur dat ooit in de Limburger heeft ben ik nergens een foto van het café van buiten tegengekomen. of andere foto's van hoe het café en het winkeltje (nr 56) eruit zagen. mogelijk kunt u mij helpen. Met een vriendelijke groet, Bart van den Boom.

Peter Gulikers
een jaar geleden

Bij de foto's van de Oldhickory Divisie vertrekt uit Maastricht zal het waarschijnlijk niet gaan om de Old Hickory Divisie. Charles Corlet die inderdaad verbonden was aan de 30th infantry division was hier voornamelijk als aanvoerder van het 19e legercorps. Er zullen vast en zker Old Hickorymensen genoten hebben van the Restaria Maastricht. Maar in feit in de Old Hickorydivisie grotendeels op 14 september al weer vertrokken uit Maastricht. De meeste militaire zaken werden door andere soldaten uit Amerika overgenomen. Een tijdje geleden in Lumiére de film gezien en daar zag men de Pontonbrug. daar heeft de Old Hickory divisie geen gebruik van gemaakt, misschien een paar later aangekomen voertuigen maar de voertuigen maakte toen nog voornamelijk de oversteek in de buurt van Visé. De pontonbrug is ook niet aangelegd door de Old Hickory Divisie en de filmbeelden die bekend zijn van de oversteek is van ruim een dag later en tonen voornamelijk voertuigen van de 2nd Armoured Division die snel moesten doorstoten richting Valkenburg, bunde en Geul waar het front kortstondig was vastgelopen. Het is jammer dat men het in Maastricht alleen heeft over de Old Hickorydivisie terwijl ook andere korpsen hier al op 14 september aankwamen.